Besplatna jednodnevna radionica „Savjetovanje za što bolje pisanje projekata“

aug 1, 2021 | Novosti

 

Udruga MELIOR Mostar u okviru projekta Budućnost pripada (že)nama 2021, koji je financijski podržan iz sredstava FIGAP II programa, organizira besplatnu jednodnevnu radionicu u Mostaru 08.08.2021. godine u trajanju od 9:00-12:00 h na adresi Kardinala Stepinca b.b. (Zgrada Ledara), u prostorijama Code Hub-a.

Tema radionice je „Savjetovanje za što bolje pisanje projekata“ koju će u interaktivnom modelu radionice detaljno objasniti predavač Ilija Papac, jedan od vodećih eksperata iz BiH iz područja implementacije i kontrole EU projekata u BiH, predavač sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti provjere projektnih izvještaja, verifikaciji troškova projekata, ex-ante provjera natječajne dokumentacije korisnika projekta, koji ima značajno iskustvo u pripremi natječajne dokumentacije, tehničkih specifikacija po EU pravilima javne nabave (PRAG).

Prijave u kojima ćete navesti svoje kontakt podatke trebate dostaviti do 07.08.2021. godine (broj mjesta je ograničen) na e-mail adresu Udruge: info@meliorbih.com

Svi polaznici radionice će dobiti certifikat.

„Cilj projekta je osposobljavanje žena, ali ovim putem osnažujemo sve zainteresirane osobe da se prijave, budući da će na ovoj radionici steći nova znanja i vještine koje će im pridonijeti u boljem pozicioniranju njihovih proizvoda na tržištu rada, jer će kroz radionicu dobiti savjete za što bolju pripremu projekta kako bi za svoje proizvode, brend, ideje, mogli dobiti odgovarajuća financijska sredstva“, poručuju iz Udruge MELIOR Mostar.

„Financijski podržano iz sredstava FIGAP II programa“

Program za implementaciju Gender akcionog plana BiH (FIGAP II program 2017-2020), rezultat je suradnje Agencije za ravnopravnost spolova BiH – Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BIH, Gender Centra Federacije BiH i Gender centra Republike Srpske, a njegov je cilj da osigura održivu provedbu Gender akcionog plana Bosne i Hercegovine. Program podržava Kraljevina Švedske, koju predstavlja Ambasada Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini, putem razvojne agencije SIDA.“