Besplatni online kursevi Resurs centra

aug 8, 2022 | Aktivnosti, Novosti

Iako je avgust mjesec godišnjih odmora, uvijek je zgodno saznati  i naučiti nešto novo! U Resurs centru ove nedjelje imaju nešto drugačiji nedjeljni pregled vijesti, u kom su u potpunosti posvećeni edukaciji.

Na deset onlajn kurseva Resurs centra možete čuti savjete trenera i trenerica, bilo da se radi o strateškom planiranju, finansijskom i administrativnom upravljanju, angažovanju osoblja, budžetu, pisanju projekata, zagovaranju, medijima, crowdfunding-u ili strategijama komunikacije.

Resurs centar vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i podršku a mi vam donosimo, za početak, tri kursa koja smo odabrali.

Kako napraviti strateški plan udruženja – iskusna trenerica Resurs centra Dragana Soćanin u onlajn kursu Uvod u strateško planiranje provešće vas kroz sve ključne korake koji su neophodni prilikom kreiranja strateškog rada vašeg udruženja, što će vam pružiti stabilnu osnovu za svaki naredni korak u vašem radu.

Finansijsko i administrativno upravljanje u OCD – ovladajte zakonskim obavezama udruženja, platnim prometom, putnim nalozima, obračunima putnih troškova i drugim aspektima finansijskog upravljanja! Onlajn kurs Finansijsko i administrativno upravljanje u OCD vam u tome može pomoći.

Angažovanje osoblja za rad sa i u OCD – ovladajte zakonskim okvirom i različitim vrstama ugovora koje možete sklopiti prilikom angažovanja saradnika za vašu organizaciju.