Mjere, izazovi i evaluacija – otvoren poziv za ClimaSUM radionicu u Bijeljini

dec 6, 2022 | Aktivnosti, Novosti

Centar za životnu sredinu organizuje dvodnevnu ClimaSUM radionicu na temu mjera održive urbane mobilnosti, izazova, te evaluacija.

Ova radionica jeste jedan u nizu događaja koje će Centar za životnu sredinu, ispred CIVINET mreže za Sloveniju, Hrvatsku i Jugoistočnu Evropu, organizovati u 2022. i 2023. godini, a sa ciljem povezivanja opština i gradova, te udruženja građana u Bosni i Hercegovini, a koji su zainteresovani za unapređenje održive urbane mobilnosti u svojim lokalnim zajednicama.

Ovu radionicu, Centar organizuje sa Gradskom upravom Grada Bijeljina, a održaće se u Bijeljini, 22. i 23. decembra 2022. Okvirno vrijeme održavanja je: četvrtak, 22. 12. od 13.00 do 18.00 časova; i petak, 23. 12. od 9.00 do 14.00 časova.

Tačna lokacija održavanja radionice, kao i detaljna agenda, biće dostavljeni u što skorijem roku prijavljenim učesnicima.

Troškove puta snose organizatori radionice na način refundacije troškova učesnicima. Smještaj (jedno noćenje), hrana i osvježenje u toku radionice obezbjeđeni su od strane organizatora radionice.

Napomena: Budući da je broj noćenja ograničen, nakon ispunjenja kapaciteta ćemo izbrisati mogućnost odgovora na ovo pitanje u formi za registraciju. Svi prijavljeni nakon ispunjenja smještajnih kapaciteta mogu i dalje da prisustvuju radionici, te će im biti obezbjeđeni hrana i osvježenje kao i pokriveni putni troškovi, alii m neće biti obezbjeđen smještaj.

Registracija učešća vrši se putem ovog linka, a rok za registraciju je 14. decembar 2022.

Za dodatne informacije, možete se obratiti putem mejla na:

dragan.kabic@czzs.org

igor.uletilovic@czzs.org

Projekat CLIMASUM bavi se pitanjima budućnosti mobilnosti u kontekstu održivosti, participativnog pristupa i prioritetnih strategija za budućnost Evrope, kroz pametno, održivo i inovativno planiranje mobilnosti u Češkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Ovaj projekat dio je Evropske klimatske inicijative (EUKI).

czzs.org