MJESEČNI BILTEN – MAJ 2021

jun 13, 2021 | Bilteni

Dragi prijatelji, na izborniku koji se nalazi u prilogu, možete da izaberete neko od dosadašnjih izdanja mjesečnog informativnog biltena Omladinskog Resursnog Centra (ORC) Tuzla i Omladinske mreže Bosne i Hercegovine, koja za sada broji 186 organizacija i 115 pojedinaca iz 75 mjesta BiH. Bilten neprekidno i redovno izlazi svakoga mjeseca još od maja 1999. Godine – već punih dvadeset godina. Svaki mjesec bilten, osim objavljivanja na web stranicama, mejling listama i društvenim mrežama, šaljemo i na oko 5.000 elektronskih adresa u BiH i vani.

Bilten izlazi na bosanskom-srpskom-hrvatskom i engleskom jeziku. U njemu se nalaze informacije o aktivnostima Omladinskog Resursnog Centra (ORC) Tuzla, te Omladinske Mreže Bosne i Hercegovine, informacije o mjesečnim aktivnostima omladinskih organizacija i grupa – članica ove mreže, njihovi planovi za naredni period, te ostale korisne informacije (donatori, pozivi na konferencije i seminare, školarine, stipendije…).

Ukoliko želite da budete na mailing listi za neka od narednih izdanja mjesečnog informativnog biltena ili ako imate pitanja ili sugestije, javite nam se.

05-maj-bos-2021