PodCAT sa Malikom: Vladimir Trifunović – Dijalog Podcast #PlayMediaDay06 (VIDEO)

jun 29, 2021 | Novosti

 

Ekipa CAT Bosna i Hercegovina je imala tu čast da učestvuje na ovogodišnjem Play Media Day-u, jednom od najvećih regionalnih evenata. Tokom dva dana ovog događaja, snimili smo epizode sa govoricima, organizatorima ali i regionalnim zvijezdama.

Prvi gost našeg Play Media Serijala je Vladimir Trifunović. Vladimir je komunikolog i marketing stručnjak, te osnivač podcasta „Dijalog“ u kojem gledaocima prenosi dobre ili loše informacije na adekvatan način, kako bi oni sami donijeli najbolje zaključke. Ideju za pokretanjem podcasta je imao duži vremenski period, a kako podcast posljednjih godina doživljava veliku popularnost, prvo u svijetu, a sada i u regionu, pokretanje „Dijalog“ podcasta je bio logičan korak.

Vladimir je na ovogodišnjem Play Media Day-u sa nama podijelio svoja iskustva, ali i prikazao šta je podcast u praksi – kroz dijalog sa zanimljivim ljudima iz Banjaluke.

U epizodi sa Vladimirom smo razgovarali o pokretanju vlasittog podcasta, izazovima i o onome što na početku mora znati svaki podcaster.