Pokreni se! traži volontere

jul 1, 2021 | Novosti

 

Pokreni se! traži pojačanje!

Link ka formularu:

Ko smo mi?

Pokreni se! je internacionalna grupa mladih koja se zalaže za različita bitna pitanja mladih. Želimo da napravimo kreativno mjesto ideja i da malim koracima dođemo do velikih promjena! Pokreni se! se bavi različitim bitnim temama i aktivnostima. Teme koje smo pokrili do sada i pokrivamo su: obrazovanje, demokratija, ljudska prava, ravnopravnosti,  feminizam, medijska pismenost, dijalog, edukacije, itd…

Ko nam je potreban?

Potrebna nam je mlada osoba koja ima između 15 i 30 godina, koja živi na prostorima Srbije, Bosne i Hercegovine ili Hrvatske (nije bitno koje si nacionalnosti, bitno je da si čovjek ) i spremna je da se posveti Pokreni se! aktivnostima u prosjeku 6 sati nedeljno. Ako si komunikativna, odgovorna, fleksibilna i posvećena osoba, prijavi se! Ako sebe vidiš kao osobu koja se zabavlja i uči onda je ovo prava prilika za tebe!

Šta možemo da pružimo?

Možemo da pružimo iskustvo, znanje i resurse koje Pokreni se! ima!

Pokreni se! čine mladi ljudi i stoga pružamo ti timski rad u opuštenoj atmosferi bez stresa. Takođe za volontere koje nemaju iskustva pružamo mentorski ciklus u okviru pozicije i oblasti za koju se prijave, a za one koje imaju dodatno usavršavanje i obuke. Pored svega ovoga imaš priliku da učestvuješ u razvijanju organizacije uporedo sa razvijanjem svojih kompetencija. Hajmo da se upoznamo i dođemo malim koracima do velikih promjena!

Volontiranje može krenuti u bilo kom momentu ali je važno naglasiti da je minimum volontiranja 2 mjeseca. Nakon tog perioda volonter/ka može nastaviti rad, ukoliko bude bio voljan/na u organizaciji, kao član iste. Aktivnosti su online i offline. Za aktivnosti koje se bude organizovale uživo biće pokriveni svi troškovi.

Otvorene pozicije su:

-Volonter u PR-u

-Istraživač

-Volonter u timu za saradnju

-Volonter u izradi i održavanju sajta

-Volonter za društvene mreže

Kontakt informacije:

Instagram: @pokreni.se

Facebook:Pokreni se / Move on

Mail: contact.pokrenise@gmail.com

Broj telefona:+381677231003

(hocu.ba)