Pozivamo Vas na IBU Demo dan ’22

jun 8, 2022 | Aktivnosti, Novosti

Demo dan je događaj koji će okupiti 12 najperspektivnijih mladih startup-a koji su dio IBU Incubatora i sve kompanije, partnere i prijatelje Burch Univerziteta sa ciljem prezentacije poslovnih ideja studenata i srednjoškolaca. Održat će se 8. juna 2022. godine u periodu od 18:00 do 20:00h na kampusu Burch Univerziteta.

Želimo da kroz ovaj događaj približimo javnosti potencijal mladih ljudi poduzetničkog duha i značaj ulaganja u njihove ideje kako bismo kreirali nova radna mjesta, inovativnija rješenja za tržište i utjecali na ekonomiju naše države. Na ovogodišnjem Demo danu imat ćete priliku čuti prezentacije naših najperspektivnijih startup-a koji su u fazi razvoja svog proizvoda ili usluge.

Potvrdite učešće na IBU Demo dan ’22

Ko smo mi i čime se bavimo? 

Burch Startup Inkubator je univerzitetski program koji pruža finansijsku podršku, radni prostor, mentorstvo i obuku studentima koji žele pokrenuti svoj biznis. Glavni cilj nam je da stvorimo održivu inovacijsku platformu kroz obrazovanje i primjenu naučenog na tržištu. Sve što radimo je u cilju podrške formiranju novih kompanija koje koriste naše postojeće partnerstvo između univerziteta i različitih bosanskohercegovačkih i stranih kompanija. U posljednjih 7 godina, radili smo direktno sa preko 700 mladih ljudi, pregledali više od 100 poslovnih ideja i objasnili koncept poduzetništva više od 500 srednjoškolaca iz Bosne i Hercegovine.

Naša vizija i ono čemu težimo je stvaranje okruženja za razvoj mladih preduzetnika u Bosni i Hercegovini.