Prihvatite izazov i učinite 2023. godinu najuspješnijom godinom do sada

mar 2, 2023 | Aktivnosti, Novosti

Vrijeme je da prihvatite izazov, otključate vrata uspjeha i u kalendaru zabilježite 2023. godinu kao godinu svog najvećeg uspjeha!

Često postavljamo pitanja kako postati uspješan i koji su to faktori od kojih zavisi uspjeh, nesvjesni da se ključ uspjeha krije upravo u našim rukama. Vrijeme je da prihvatite izazov, otključate vrata uspjeha i u kalendaru zabilježite 2023. godinu kao godinu svog najvećeg uspjeha!

Započnite svoj put uz Mladena Komaricu i Marinu Bakić, uspješne biznis stručnjake sa više od 20 godina iskustva, na specijalnom i potpuno besplatnom događaju u organizaciji savremene poslovne škole BusinessAcademy. Poslovni eksperti će rado podijeliti sa vama svoja dugogodišnja iskustva i pomoći vam da savladate najtraženija poslovna znanja i vještine današnjice i ove godine ostvarite najveći poslovni uspjeh do sada.

Događaj će se održati u subotu, 11. marta, sa početkom od 10 časova, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu, ali i putem live streama, koji možete pratiti iz udobnosti svog doma. Prijavite se već sada jer je broj mjesta strogo ograničen!

Ključ uspjeha je u vašim rukama 

Uspješni ljudi imaju veliko samopouzdanje, kao i jaku motivaciju, volju i odlučnost da postignu ciljeve, što su ujedno i najvažniji faktori uspjeha. Prvi korak koji definitivno treba preduzeti kako biste postigli uspjeh jeste usredotočiti se na rješenja umjesto na probleme! Drugi korak predstavlja konstantno učenje i razvoj, kroz koji usvajamo nove sposobnosti i vještine kao preduslov za postizanje boljih rezultata. Jedna od osobina na koju se definitivno treba fokusirati jeste sposobnost prilagođavanja izazovima, novim situacijama i umijeću da ih iskoristite.

business academy

Počnite odmah sa ispunjavanjem ključnih uslova za uspjeh prisustvom na specijalnom događaju BusinessAcademy, čiji je fokus na tome da svim učesnicima omogući da steknu i primijene najvažnije vještine kako bi tekuću godinu učinili godinom poslovnog preokreta.

Za to su zaduženi ekspert za prodaju i komunikacije Mladen Komarica i certificirani NLP trener, psiholog-pedagog Marina Bakić, koji će vam otkriti kako da spremno dočekate svaki poslovni izazov, unaprijedite svoja znanja iz najkonkurentnijih oblasti i izgradite svoju poslovnu ličnost. Zapamtite da uspjeh u poslu predstavlja izazov, ali da isto tako donosi veliko zadovoljstvo i mogućnosti, zato ne propustite ovu posebnu priliku!

Da li ste spremni promijeniti svoj život u 2023. godini? 

Prisustvom na ovom specijalnom događaju uvjerit ćete se da primjenom stečenog znanja i vi možete ostvariti zavidnu profesionalnu karijeru, unaprijediti trenutnu poslovnu poziciju ili započeti vlastiti biznis. Savladat ćete najpopularnije tehnike menadžmenta i liderstva, razviti pregovaračko umijeće, spoznati kako ostvariti korisne konekcije, saznati kako „brendirati” sebe i postati prepoznatljiv na tržištu i zašto je to važno, naučiti kako da primijenite efikasnu i efektivnu komunikaciju, otkriti kako da produktivno donosite ispravne odluke ili koji je lakši način za preduzimanje teških odluka i još mnogo toga.

Dugoročnim ulaganjem i fokusom na svoje ciljeve možete stvoriti karijeru koja će vam donijeti sigurnost i sposobnost suočavanja sa svim budućim izazovima. Sada imate priliku upisati kompletan program BusinessAcademy po najboljim uslovima školovanja!

Za početak prihvatite ovaj besplatni izazov, prijavite se i upišite u svom kalendaru 11. mart kao početak promjene smjera vaše karijere!

akta.ba