Prijava za besplatan meetup o dizajniranju web stranica

apr 19, 2022 | Aktivnosti, Novosti

Prijavite se za besplatan meetup o dizajniranju web stranica i ubrzajte vaš poslovni napredak

Imate visokokvalitetan proizvod ili uslugu ali niste sigurni kako da doprete do zainteresovanih ljudi, kojih sasvim sigurno ima i više nego dovoljno? 

Potrebno je samo da posjetite meetup „Važnost i izrada web stranice”, na kom ćete saznati šta je neophodno da bi se doprlo do ljudi i na koji način se kreira jedan od najboljih savremenih mostova između vas i vaših partnera, klijenata i saradnika – web stranica. Ovo dragocjeno znanje dobijate u LINKhubu 23. aprila, i to potpuno besplatno!

U savremenom dobu digitalna komunikacija predstavlja dominantan vid komunikacije, stoga da biste uspješno prezentovali svoj rad, neophodno je da poznajete kako web stranice i aplikacije funkcionišu i kako se kreiraju.

Nakon predavanja imaćete priliku da postavljate pitanja i razmjenjujete ideje sa predavačem i prisutnim učesnicima. Ako želite da budete dio ovog inspirativnog i korisnog skupa, posjetite nas 23. aprila u LINKhubu u 10 časova. Meetup se održava isključivo uživo i prisustvo je besplatno.

IPAK!

S obzirom na to da je zbog kapaciteta prostora broj učesnika strogo ograničen, prijava je obavezna. Učesnici se biraju softverski i biće obaviješteni telefonom.

PRIJAVA