Prijavi se na UNLEASH PLUS!

mar 24, 2022 | Aktivnosti, Novosti

UNLEASH Plus je globalni 6-mjesečni inkubacijski program za poduzetnike koji rade na društvenim ili ekološkim izazovima, u skladu s  UN-ovim ciljevima održivog razvoja (  SDGs). Program pruža timovima prave vještine, alate i način razmišljanja za testiranje i lansiranje rješenja u ranoj fazi te ih dizajnirati za učinak velikih razmjera. Program je otvoren za sve mlade poduzetnike koji žele unaprijediti rješenja koja se bave SDG-ovima.

U suradnji s UNLEASH-ovim vodećim partnerom na skali,  Chemonics International , program podržava timove s postojećim prototipom kako bi postali učinkovit društveni pothvat. UNLEASH Plus omogućuje timovima da kreiraju učinkovitu organizacijsku strategiju, izgrade kohezivnu viziju i tim, odrede pristup izlaska na tržište, mjere njihov utjecaj i razviju jasne financijske podatke prema ciljevima prikupljanja sredstava. Sudionici pristupaju primjenjivim materijalima za učenje, pridružuju se interaktivnim radionicama i dobivaju izravnu podršku stručnjaka svjetske klase. Olakšane veze s investitorima i partnerima uspostavljaju se tijekom cijelog programa kako bi se ubrzao namjeravani pozitivan učinak timova.

Inkubator kulminira jednosedmičnim, osobnim programom u Indiji od kraja novembra do početka decembra 2022., u kojem timovi rade s međunarodnim stručnjacima i predstavljaju potencijalne financijere. Odabrat će se samo 25 najboljih timova programa, a svi troškovi će biti pokriveni.

Sada biraju timove za UNLEASH Plus 2022, prijave su otvorene  do 10. aprila!

Podobnost

UNLEASH Plus je dizajniran za mlade inovatore u cijelom svijetu koji rješavaju probleme kako bi postigli SDG. Kandidati mogu biti društveni poduzetnici, intrapoduzetnici ili aktivisti koji imaju rješenje u ranoj fazi, ali traže podršku za daljnje testiranje, doradu i planiranje njegovog pokretanja. Sudionici ne moraju raditi na svojim pothvatima puno radno vrijeme da bi se kvalificirali za program. Prethodno iskustvo sudjelovanja u UNLEASH programima je korisno, ali nije obavezno.

Možete provjeriti kvalifikacijske kriterije za UNLEASH Plus na našoj  stranici s čestim pitanjima .

Ovdje otkrijte neke od najboljih timova iz programa UNLEASH Plus  2021 .

Kako se prijaviti?

Za više informacija posjetite službenu web stranicu. 

Rok: 10. april 2022.
Otvoreno za: mlade inovatore širom svijeta koji rješavaju probleme za postizanje SDG-a