Prijavite se za besplatne seminare na BusinessAcademy

mar 24, 2022 | Aktivnosti, Novosti

Besplatni seminari na BusinessAcademy, među kojima su i predstojeći “Partner menadžment” „Vještine vođenja uspješnog sastanka”, uspješno prepoznaju potrebe današnjih poslovnih izazova i nude savjete kako na najbolji način unaprijediti svoju karijeru ili sopstveni biznis.

Sada već ustaljena praksa održavanja seminara na BusinessAcademy u Sarajevu, koji učesnicima potpuno besplatno nude znanje i bogato iskustvo eminentnih predavača, postavila je nove standarde u poslovnom usavršavanju u BiH.

U ovim seminarima do sada je učestvovalo na stotine zadovoljnih polaznika – svakom od održanih seminara uživo se pridružilo oko 30 polaznika, dok ih je više od 100 polaznika pratilo online.

BusinessAcademy je jedna od najprestižnijih poslovnih škola u regionu, u kojoj možete da steknete znanja i vještine koje posjeduju poznati i uspješni biznismeni.

Predavanja izvrsnih predavača koji prepoznaju značaj dodatnog obrazovanja i njegovu ulogu u profesionalnom razvoju pojedinaca i čitavih kompanija pomogla su mnogim polaznicima da utvrde u kom pravcu ide njihova karijera i pronađu mogućnosti za poslovni napredak. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da je ovaj vid predavanja naišao na odobravanje i veoma pozitivne reakcije svih onih koji su spremni da nadograde svoje znanje i usavrše biznis modele savremenih kompanija.

Uzevši u obzir da za zaposlene dodatna predavanja nerijetko predstavljaju gotovo neostvariv scenario, omogućeno je da se svi seminari prate i online, putem Live streaming tehnologije, te se tako mogu odazvati i oni koji ne žive u Sarajevu.

Najefikasniji put ka izvrsnim partnerskim odnosima

Kako biste savladali korisne metode koje će doprinijeti poboljšanju partnerskih odnosa u vašem okruženju i unaprijediti vaše poslovanje, prijavite se za predstojeći seminar “Partner menadžment”. Na ovoj obuci bićete u prilici da naučite kako najbolje pripremiti zaposlene da uspješno odgovore na izazove poslovnog okruženja, čućete smjernice koje će vam pomoći da uspješno upravljate partnerskim odnosima i održavate zdrave međuljudske odnose i saznati kako da pomognete novim članovima da se efikasno integrišu u postojeću strukturu. Upoznaćete modele razmjene argumenata, kao i upravljanja sopstvenim strategijama i pregovaračkim sposobnostima. Pored toga, biće riječi i o održavanju motivacije poslovnog okruženja, kao i sistemu nagrađivanja i zasluga.

seminar

Prijavite se za besplatan seminar „Partner menadžment”, koji se održava u subotu, 26. marta 2022, u prostorijama BusinessAcademy, i na vrijeme obezbijedite mjesto među odabranima.

Seminar će biti održan u subotu, 26. marta, od 9:30, u prostorijama BusinessAcademy u centru Sarajeva (Zmaja od Bosne 16, Kubus D). O ovoj izuzetno važnoj temi sa vama će razgovarati Jasmin Kukuljac, ekspert za marketinške strategije i razvoj poslovanja, koji će vam pružiti uvid u vrste obuke i motivacije zaposlenih, odnosno način na koji oni mogu poboljšati upravljanje korporacijom. Učešće na seminaru je besplatno, samo treba da se prijavite. Telefonski ćete dobiti potvrdu rezervacije svog mjesta. Ukoliko niste u prilici da lično prisustvujete, možete se prijaviti i pratiti seminar online.

Uspješan sastanak garantuje uspješno poslovanje

Seminar pod nazivom “Vještine vođenja uspješnog sastanka” osvrće se na još jedan važan aspekt modernog poslovanja – održavanje i vođenje poslovnih sastanaka. Održavanju sastanaka prethodi veoma složena priprema i marketinška spremnost za prilagođavanjem potencijalnim izazovima u odnosu prema poslovnim partnerima ili klijentima. Potrebno je pronaći pravi način da se predstavi ponuda i da se zadovolje potrebe klijenata. Seminar će vas podsjetiti na osnovnu mantru svakog uspješnog poslovanja – klijent je uvijek na prvom mjestu. Zanemareni klijent se može osjetiti manje značajno i zapostavljeno, što uglavnom rezultira odlaskom kod konkurencije, zato je važno pronaći odgovarajući pristup.

seminar vještine vođenja

Prijavite se za besplatan seminar „Vještine vođenja uspješnog sastanka”, koji se održava u subotu, 9. aprila 2022, u prostorijama BusinessAcademy, i obezbijedite mjesto među odabranima na vrijeme.

O svemu tome znatno opširnije ćete imati priliku da čujete na seminaru, kao i da se na praktičnim primjerima upoznate sa uspješnim metodama primjene novostečenog znanja. Radionicu vodi vrhunski prodajni menadžer Mladen Komarica, koji svoja dokazana praktična iskustva stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad i vježbe.

Steknite praktična znanja i vještine za poslovni svijet

Na BusinessAcademy postoji 13 edukativnih programa: Cambridge poslovni program, Međunarodno poslovanje, Menadžment ljudskih resursa, Strategijski i operativni menadžment, Marketing i marketing menadžment, Prodaja i menadžment prodaje, Finansijski menadžment, Menadžment projekata, Poslovna administracija, Preduzetništvo, Odnosi s javnošću, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje i Menadžment prometa nepokretnosti.

Ako vidite sebe na menadžerskim pozicijama i želite da zarađujete kao najtraženiji ljudi u svijetu biznisa ili ste kompanija koja želi da uloži u svoje zaposlene i time osigurate maksimalne rezultate, BusinessAcademy vam nudi posebne pogodnosti prilikom upisa do kraja ovog mjeseca.