Prijavite se za kratku studentsku posjetu Rimu

nov 8, 2022 | Aktivnosti, Novosti

Agenzia Nazionale per i Giovani, Italian National Agency for Erasmus+ Youth i Europian Solidarity Corps pozivaju sve zainteresovane da se prijave za učešće u kratkoj studijskoj posjeti Rimu, u periodu od 11-14. decembra.

OBLAST:

obrazovanje

OPIS

Studijska posjeta će pružiti mogućnost omladinskim organizacijama, omladinskim klubovima, neformalnim grupama mladih iz različitih zemalja EU, da se okupe, razgovaraju o praksama i iskustvima, koji se fokusiraju na blisku vezu između solidarnosti i osjećaja za građanski angažman.
Učesnici će posjetiti lokalne ogranizacije za mlade, dok će poseban fokus biti na organizacijama koje rade sa mladima, koji pripadaju manjinama ili dolaze iz ugroženih ili marginalizovanih područja.

Domaćin ove ponude će obezbijediti smještaj i snositi troškove hrane. Naknada za učešće varira od zemlje do zemlje, pa se zainteresovanim savjetuje da se obrate SALTO-u u svojoj zemlji, kako bi bili upoznali da oni obezbeđuju vaše putne troškove.

USLOVI

Za ovu posjetu mogu se prijaviti: omladinski radnici, treneri, omladinski lideri, menadžeri omladinskih lidera, kreatori omladinske politike, predstavnici neformalnih grupa mladih.

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani se mogu prijaviti, popunjavanjem onlajn forme.

ROK ZA PRIJAVU:

9.11.2022. godine
Detaljnije na: