Prijavite se za online kurs – Kreativno pisanje: zanat zapleta

jul 8, 2021 | Novosti

Univerzitet Wesleyan organizuje online kurs preko Coursera platforme o kreativnom pisanju, namjenjen svima onima koji su u potrazi za inspiracijom.

OBLAST:

Kreativno pisanje

OPIS

Na ovom kursu ambiciozni pisci će se upoznati sa možda najelementarnijim i često najizazovnijim elementom priče: zapletom. Naučit ćete šta ga pokreće, kako manipuliše našim osećanjima, očekivanjima i željama. Ispitaćete izbore koji pripovjedači prave kako bi ulovili našu maštu, odvukli je u izmišljeni svijet i tamo zadržali. Naučićete kako da ocrtate i strukturirate zaplet, razgovarate o narativnom luku, tempu i preokretima i otkrićete neizbežno iznenađenje: povezivanje početka, sredine i kraja. Kurs je besplatan (audit verzija). Ukoliko želite, možete doplatiti 49$ za sertifikat.

USLOVI:

Mogu se prijaviti svi zainteresovani

NAČIN PRIJAVE:

Prijavite se preko ovog linka

ROK ZA PRIJAVU:

U toku

Detaljnije na: https://www.coursera.org/learn/craft-of-plot?specialization=creative-writing&ranMID=40328&ranEAID=PrI6uc%2FPy2A&ranSiteID=PrI6uc_Py2A-wDnXhmtJSg_icVkJ2QcpZQ&siteID=PrI6uc_Py2A-wDnXhmtJSg_icVkJ2QcpZQ&utm_content=10&utm_medium=partners&utm_source=linkshare&utm_campaign=PrI6uc%2FPy2A

(mladiinfo.me)