Samo na ITAcademy u Sarajevu: Uplovite u svijet Frontend Developmenta na potpuno BESPLATNOM kursu

mar 30, 2022 | Aktivnosti, Novosti

ITAcademy je jedna od rijetkih edukativnih ustanova u regionu koje organizuju besplatne, uvodne IT kurseve za sve koji imaju želju da se okušaju u nekim od najperspektivnijih zanimanja današnjice!

Ovog puta imate priliku da u najmodernije opremljenim ITAcademy računarskim laboratorijama pohađate kurs Frontend Development. Kurs počinje 6. aprila i omogućava vam da potpuno besplatno uplovite u svijet dinamičnih web sajtova i upoznate se sa veoma popularnim tehnologijama (HTML, CSS, JavaScript, React JavaScript).

Namijenjen je i apsolutnim početnicima, a kako je broj mjesta strogo ograničen, potrebno je da reagujete brzo i što prije se prijavite preko ove stranice!

Vještine koje su sve traženije i veoma naplative

Informacione tehnologije jesu najjednostavniji put ka sigurnom i dobro plaćenom poslu širom svijeta, čak i u ovom trenutku, kada smo svjedoci globalne neizvjesnosti i opšteg rasta cijena.

Naime, IT industrija je postala jedna od malobrojnih oblasti u kojima u svakom trenutku možete pronaći posao i ostvariti visoku zaradu. Upravo iz tog razloga, IT stručnjaci su sve cjenjeniji, a za vas ovo može biti idealan trenutak da započnete svoje usavršavanje i steknete čvrstu osnovu koja će vam pomoći da dalje napredujete i osigurate svoju budućnost.

Na ovom besplatnom kursu ćete se upoznati sa HTML-om i CSS-om, a zatim i nekim od najpopularnijih programskih jezika – JavaScriptom i Reactom. Pored sjajne atmosfere na predavanjima i usvajanja praktičnih vještina, na kraju kursa vas očekuje i rad na završnom projektu! A uz sve to, ovo je i više nego sjajna prilika da saznate zašto su baš frontend developeri toliko traženi!

Mentorstvo iskusnog IT stručnjaka koji će vam prenijeti praktična znanja

Zahvaljujući efikasnoj nastavi za kratko vrijeme ćete ovladati primjenljivim znanjima i biti u prilici da usvojite osnove traženih tehnologija koje koriste visokoplaćeni frontend developeri. Uz to, cilj ovog kursa je i da iz prve ruke iskusite kako je biti dio IT industrije, što potvrđuju i bivši polaznici besplatnih kurseva, koji se nerijetko odluče da svoje usavršavanje nastave upravo na ITAcademy:

– Uz profesionalnog i posvećenog predavača stekao sam vrijedna znanja, a rad na modernim Apple računarima znatno je ubrzao proces usvajanja praktičnih vještina. Svima preporučujem da ne propuste priliku kakvu pruža ITAcademy jer su benefiti mnogobrojni. Ja ću sa usavršavanjem nastaviti na ovoj ustanovi! – Marko Čeremidžić, polaznik prošlogodišnjeg besplatnog JavaScript kursa

Ako iskoristite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se za pohađanje Frontend Development kursa, do traženih znanja i praktičnih vještina vodiće vas senior forntend developer Amir Ramić, inače zaposlen u poznatoj sarajevskoj IT kompaniji Ministry of Programming.

Školovanje koje vas priprema za najplaćenija IT zanimanja

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 10 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima.

Ne zaboravite, besplatan kurs koji je ITAcademy pripremila za vas je tu da vam obezbijedi čvrstu osnovu za ulazak u IT svijet. Ipak, ako želite da postanete profesionalni developer i traženi IT stručnjak koji ne čeka na posao, svoje usavršavanje možete nastaviti na ITAcademy – izaberite Frontend JavaScript program i steknite znanja koja ćete za kratko vrijeme moći da naplatite kroz kreiranje naprednih sajtova, web aplikacija, igrica…

Uz to, u toku i nakon školovanja na ITAcademy dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. Pored programa za razvoj ličnih i profesionalnih vještina, kurseva engleskog i njemačkog jezika, pomoći u učenju i zapošljavanju, tu su i 100 besplatnih sati u IT hubovima i obavljanje stručne prakse uz pratnju mentora, rad na realnim projektima i još mnogo toga.

Obezbijedite svoje mjesto i ne propustite priliku da do traženih znanja dođete POTPUNO BESPLATNO

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa Frontend Development mogu se prijaviti online, putem ovog linka. Napominjemo da za pohađanje kursa nije potrebno nikakvo predznanje, već samo vaša želja da se bavite najtraženijim zanimanjima današnjice.

Ne zaboravite, broj slobodnih mjesta je ograničen, zato ne čekajte, već iskoristite priliku da potpuno besplatno uplovite u IT svijet.

Pošaljite svoju prijavu!