Serija besplatnih webinara o digitalnoj transformaciji poslovanja

aug 13, 2021 | Novosti

 

Ne propustite seriju besplatnih webinara na temu digitalne transformacije koje CADCAM priprema u narednim mjesecima. U digitalno doba nove tehnologije nemilosrdno remete tržište i uobičajeno poslovanje postaje oksimoron. Digitalne tehnologije danas su pristupačne i otvaraju brojne mogućnosti u poslovanju, pa su samim tim i izvor konkurentske prednosti svima koji ih pravilno koriste.

CADCAM grupa već 30 godina uspjeva da strateški primjeni najbolje prakse kako bi pomogla kompanijama da se približe Industriji 4.0. Svojim iskustvom, vodećim rešenjima i temeljnim strateškim pristupom omogućavaju kompanijama da osvoje (i održe) vodeću poziciju na tržištu na kojem posluju. Cilj ove serije webinara je da oduševi vlasnike, direktore i lidere u kompanijama dinamikom i mogućnostima digitalnog svijeta. Moći će da nadahnu sopstveni tim stručnjaka naučenim principima i konkretnim rešenjima koja će upoznati i da malim, ali promišljenim koracima pobjeđuju na putu ka digitalnoj izvrsnosti.

Vebinari će biti podijeljeni u 7 cjelina i obuhvatit će slijedeće teme:

26.08.2021. u 13:00h Najveći izazovi digitalne transformacije

16.09.2021. u 13:00h Osnove digitalne strategije u industriji

07.10.2021. u 13:00h Šta je procjena poslovne vrednosti?

28.10.2021. u 13:00h Digitalne platforme – digital continuity

18.11.2021. u 13:00h Nove tehnologije i njihov uticaj na poslovanje

09.12.2021. u 13:00h Digitalne platforme u proizvodnim kompanijama – potreba ili samo trend?

20.01.2022. u 13:00h Industrijski IoT i digitalna proizvodnja

O predavaču

Drago Cmuk – direktor za poslovni razvoj CADCAM Grupe u polju digitalne transformacije (DX). Pomaže kompanijama u strateškoj transformaciji i stvara konkurentsku prednost koristeći vodeće digitalne platforme i tehnologije. Stekao je međunarodni, dvostruki doktorat iz elektronike i ICT-a na Univerzitetu Sanio u u Italiji i na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, kao i Master iz upravljanja poslovanjem (Executive MBA) u poslovnoj školi Cotrugli Business School. U industriji je vodio istraživanje i tehnološki razvoj (R&D) i proizvodnju softverskih i hardverskih rešenja u oblasti IoT rešenja. Kroz istaknute projekte u javnom i industrijskom sektoru, donio je inovacije i digitalnu transformaciju velikim organizacijama.

Prijave na seminar putem linka.

(akta.ba)