TAKT Fest 2022 traži volontere

aug 25, 2022 | Aktivnosti, Novosti

Ove godine 11. put za redom održava se TAKT Fest! Budi i ti dio sjajne muzičke priče! TAKT festival promoviše autentično umjetničko stvaralaštvo i ove godine biće održan 11. put, od 22. do 25. septembra u Novom Sadu 🎼🎶

Ove godine 11. put za redom održava se TAKT Fest! TAKT festival promoviše autentično umjetničko stvaralaštvo i ove godine biće održan 11. put, od 22. do 25. septembra u Novom Sadu, na Indeksovoj Tribini, Jiričekova bb. 🎵

Traže se volonteri i volonterke koji će pomagati tokom održavanja festivala, i koji će biti zaduženi za neki od aspekata organizacije:

  • PR i marketing (fotografisanje, pisanje tekstova, objavljivanje sadržaja na društvenim mrežama);
  • podrška stranim učesnicima (upoznavanje sa gradom i prevođenje – potrebno je znanje engleskog jezika);
  • logistika (info pult, podrška tokom realizacije programa);
  • tehnička podrška (asistenti audio-vizuelne produkcije).

Ukoliko vam je potrebna pomoć oko putnih troškova ili oko smještaja tokom realizacije festivala, javite se, TAKT ekipa je tu za vas, pokušaće da vam izađu u susret i omoguće što kvalitetnije vrijeme.

📜 Svi volonteri dobijaju certifikat o učestvovanju na festivalu. 

⌛ Prijave za volontere su otvorene do 5. septembra. 

Prije održavanja samog festivala volonteri će učestvovati na radionicama/sastancima Kulturanove, tokom kojih će biti bliže upoznati sa organizacijom TAKT festivala, a dobiće i znanja koja im mogu pomoći u daljem radu. Kulturanova njeguje volonterizam kao vrijednost, i shodno tome sve volonterske aktivnosti se obavljaju u skladu sa Zakonom o volontiranju.

Za sve dodatne informacije zainteresovani za volontiranje mogu se javiti na mejl jelena@kulturanova.org ili broj telefona 065 207 31 36.

Vidimo se na TAKT-u! 🤩