Tematski bilten “Zeleno poslovanje – Šansa za uštedu” 16. juna na eKapiji

maj 18, 2022 | Aktivnosti, Novosti

Obnovljivi izvori energije, reciklaža, energetska efikasnost, korišćenje otpada u proizvodnji – više nisu nepoznati termini u modernom poslovanju svesnom neophodnosti uvođenja ekoloških principa u biznis.

(Foto: eKapija)

Inflacija i pandemija dodatni su razlozi za tranziciju ka zelenom poslovanju, koje ne znači samo društvenu odgovornost kompanije, već donosi i značajne mogućnosti za uštedu.

Tematski bilten “Zeleno poslovanje – šansa za uštedu” pokazaće kako racionalizovati poslovanje korišćenjem ekoloških principa.

Ujedno, to je prilika za kompanije da pokažu svoje ekološke proizvode, projekte i inicijative i da tako budu uzor drugim kompanijama koje počinju da shvataju da smanjenje emisija CO2, povećanje stopa reciklaže i upotrebe obnovljivih izvora energije više nisu pitanje izbora, već potrebe da se poslovanje racionalizuje.

Razgovaraćemo sa relevantnim sagovornicima iz ove oblasti – od državnih struktura, preko predstavnika kompanija koje su u svoje poslovanje utkale zelene principe. Prikazaćemo trenutno stanje u ovoj oblasti, ali i predstaviti na koji način kompanije mogu uštedjeti prelaskom na obnovljive izvore energije, recikliranjem, korišćenjem otpada u proizvodnji.

Na taj način, zajedno sa kompanijama liderima u svojim oblastima, želimo da pokažemo da je drugačije, zeleno poslovanje, ne samo moguće, već i isplativo.

Tematski bilten “Zeleno poslovanje – šansa za uštedu” idealno je mjesto da preporučite vašu firmu, usluge ili proizvode koji mogu doprinijeti unapređenju ove oblasti.

Pozivamo vas da nam se pridružite. Pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com ukoliko želite da budete dio našeg tematskog biltena, a svakako nam pošaljite i vaše prijedloge i sugestije kako bismo ovu temu predstavili što kvalitetnije.

Izdanja ranijih Tematskih biltena pročitajte OVDJE.

Datum izlaska tematskog biltena je 16. jun 2022. godine.